برای راحتی کار ابتدا هواکش را با باز کردن پیچ های آن خارج کنید.

 

 

ادامه مطلب

 

پیشنهاد می کنم حتما این پست را مطالعه نمایید حتی اگر قصد خرید خودرو دست دوم را هم ندارید

 

راهنمای خرید خودروی دست دوم
 
 

اکنون که به آغاز سال تحصیلی وارد  می شویم ، بازار خرید و فروش خودرو هم دارد بر خلاف گرمی هوا ، رو به سردی می رود ، زیرا فرصت مناسبی برای خرید و یا فروش خودرو در این ماه از سال برای تمامی دارندگان و خریداران پیش می آید .

در ابتدای امر و قبل از آنکه وارد هر گونه بحثی بشویم باید به نکات و تعاریفی اشاره داشته باشیم تا بتوانیم به خوبی یک خودروی دست دوم را بشناسیم و بدانیم اصلا خودروی کار کرده و یا دست دوم چیست ؟

اصولا در بازار خودرو و نمایشگاه داران خودرو ، به خودرویی که کارکرد ۸۰ کیلومتر و یا کمتر را داشته باشد ، خودروی صفر می گویند ، حال اگر خودرویی بیش از این میزان کارکرد داشته از نظر ایشان خودروی دست دوم بوده و قیمت گذاری را بر روی این خودرو بر اساس اینکه خودروی کار کرده است ، انجام می دهند .

به ادامه بروید 

  راهنمای خرید خودروی دست دوم

  راهنمای خرید خودروی دست دوم

ادامه مطلب

ترمز ABS

 امروزه با پیشرفت زیادی که در الکترونیک و کاربرد تراشه های نیمه هادی بوجود آمده است تحول بزرگیدرهدایت خودرو و ترمزهای آن رخ داده است که استفاده از ترمزهای ABS یکی از انهاست .

همه کسانی که تجربه ممتد رانندگی با اتومبیل به خصوص در جاده های خیس و لغزنده را دارند به خوبی میدانند که در این شرایط چقدر کنترل خودرو مشکل است و تا چه اندازه خطر سر خوردن و به خصوص هنگامترمزهای ناگهانی وجود دارد که کمترین نتیجه آن پرتاب خودرو به بیرون جاده است .

 

 

ادامه مطلب

لغزش کلاچ(بکسواد):

 

كلاچ خودرو

 

زمانی که صفحه کلاچ بین فلایویل ودیسک کلاچ بلغزد وضعیت بکسواد پیش خواهد امد که علائم زیر را در پی خواهد داشت:

1.سرعت خودرو مطابق با دور موتور در حین شتاب سریع افزایش پیدا نمیکند.

2.بوی سوختگی از کلاچ به مشام میرسد.

3.هنگام حرکت در جاده های شیب دار –سربالایی-توان خروجی کاهش میابد.

این عیب را در حالت توقف و در تعمیرگاه نیز میتوان تشخیص داد.روش معمول به شرح زیر است:

ادامه مطلب

آموزش روش‌های هواگیری رادیاتور خودرو

برای هواگیری رادیاتور خودرو بسته به اینکه سیستم خنک‌کننده دارای منبع کمکی انبساط باشد یا خیر، دو روش وجود دارد.

Description: هواگیری رادیاتور با منبع انبساط

ادامه مطلب

متاسفانه بيشتر رانندگان به كمك فنرها كه يكي از اساسي ترين قسمت ايمني خودرو است; اهميتي به نقايص ان نمي دهند وبيشتر توجه انان به ترمزها ;لاستيكها;كمربند ايمني چرخها; فرمان و اخرين قسمت كمك فنر را مورد بازديد قرار مي دهند.در صورتيكه كمك فنر نقش بسيار ارزنده ائي در ايمني خودرو دارد.

 

جالب است بدانيم در صورت خرابي كمك فنرها ضريب فرسودگي ساير قطعات خودرو نیز افزايش می یابد. اين قطعات شامل:1-فنر تعليق  2-جعبه فرمان  3-ديفرانسيل  4-لاستيك چرخها   5-بلبرينگ چرخها  6-بوشهاي لاستيكي سيستم تعليق  7-گيربكس   8-سيستم تعليق   9-مجموعه سيبكهاي فرمان

لذا به منظور ایمنی بیشتر اطلاعات ذیل میتواند دید بهتری در خصوص شناخت وتشخیص خرابی های کمک فنر ارائه نماید.

۱-اگر كمك فنر نشتي دارد حتما بايد كمك فنر تعويض گردد.

۲-بالا و پايين رفتن خودرو به خصوص اگر جاده ناهموار باشد و يا شيرجه رفتن خودرو در حين ترمزهاي شديد ممكن است به دليل خرابي كمك فنرها باشد.

۳-اگر در سر پيچ; خودرو بيش از حد بپيچد به نحوي كه راننده براي كنترل ان بايد تلاش بيشتري كند اين روند مي تواند از خرابي كمك فنر باشد.

۴-اگر چرخها روي جاده برقصند و يا بالا و پايين روند ممكن است از فرسودگي فنرها و كمك ها باشد.

۵-اگر خودرو روي جاده حالت بي ثباتي پيدا كند ممكن است از فرسودگي از كمك فنرها باشد. .و اين امر ايمني اتومبيل را شديدا تهديد مي كند. 

۶-اگر بوشهاي محل نصب كمك فنر ترك خوردگي و يا تغيير شكل داده اند باعث سرو صدا در سيستم تعليق به خصوص در موقع شتاب گرفتن; ترمز كردن ويا عبور از ناهمواريهاي   سطح جاده مي شود. بنابراين هرچه زودتر نسبت به تعويض بوشها اقدام شود.در غير اين صورت ايمني خودروبه شدت كاهش پيدا مي كند. 

7.باركردن خودرو بيش از ظرفيت ان عامل مهمي در ضيعف شدن سيستم تعليق منجمله كمك فنرها مي شود.به خصوص زماني كه حركت اتومبيل در ناهمواريهاي جاده قرار بگيرد. واگر سرعت متناسب با جاده و بار نباشد باعث شكسته شدن اتصالات مي شود. در نتيجه ناامن بودن خودرو و سرنشينان حتمي است.

۸-اگر اتومبيل شما به يك سمت كشيده مي شود سيستم تعليق را كه شامل تايرها; فنرهاو كمك فنرهاست توسط افراد مجرب مورد بازديد قرار دهيد تا نسبت به تعمير و تنظيم هندسه چرخها با دستگاه الكترونيك اقدام شود.

۹-تايرهاي فرسوده و جويده شده نشانگر عيب در سيستم تعليق به خصوص در كمك فنرهاست كه پس از ازمايشات  نسبت به تعمير و يا تعويض انها اقدام شود.

 

آنچه که امروزه به وفور در کوچه و خیابان دیده می‌شود، سیل خودروهایی است که ارتفاع به‌شدت پایینی دارند و گاهی نیز صدای بلندی از آن‌ها به گوش می‌رسد! این تب ارتفاع زدن، از پیکان جوانان تا ماکسیما و حتی خودروهای بالاتر را نیز در برگرفته است!


این پدیده‌ی نه چندان قدیمی، اختصاص به جوانان ندارد و بعضاً افراد میان‌سال به بالا نیز درگیر آن می‌باشند! البته از آنجایی که تیونینگ موتور و اجزای فنی خودروها در کشورمان چندان رایج نیست، افراد مجبورند به ارتفاع زدن و امثالهم اکتفا نمایند. البته به این پدیده القاب دیگری نیز داده‌اند که ما ضرورتی برای بیان آن‌ها نمی‌بینیم!

این پدیده در کشورهای خارجی به صورت علمی و معتبر پیگیری می‌شود تا جایی که بعضاً فستیوال‌های اختصاصی مانند نیز هر ساله برگزار می‌شود. البته لازم به ذکر است که برخی از جوانان نیز به صورت بسیار افراطی این کار را انجام می‌دهند، تا جایی که یک قوطی کبریت نیز در زیر رکاب خودرو جای نمی‌گیرد!


راه‌های زیادی برای این کاهش ارتفاع خودرو وجود دارد که ارزان‌ترین آن‌ها که غیراستانداردترین مورد نیز می‌باشد، این است که فنر لول کمک‌فنر را ببرید و بدین طریق از ارتفاع خودروی خود بکاهید!


روش دیگری که وجود دارد، این است که به‌اصطلاح کمک‌فنر خودروی خودتان را پیچ و مهره‌ای کنید، در این روش داخل فنر را با روغن مخصوصی پر می‌کنند و به همین خاطر شما کمک‌فنر نرم‌تری خواهید داشت. البته ارتفاع خودرو کاهش نمی‌یابد و برای کاهش ارتفاع باید فنر لول کمک‌فنر را عوض نمایید.


در نهایت می‌رسیم به علمی‌ترین و استانداردترین روش که البته هزینه‌ی نسبتاً بالایی دارد و آن چیزی نیست جز عوض کردن کمک‌فنرهای استاندارد خودرو با نمونه‌های اسپرت و کوتاه. کمپانی‌های مختلفی در این باره وجود دارند که از مشهورترین آن‌ها می‌توان به Accu air و Ksport و … اشاره کرد.

اما سؤال اصلی اینجاست، هدف از این کار چیست؟ به نظر می‌رسد که هدف جوانان امروزی از این کار در درجه‌ی اول زیبایی و بعد از آن مواردی مانند افزایش هندلینگ و نظایر آن باشد. البته در اکثر اوقات نتیجه‌ی چندان جالبی به دست نمی آید زیرا نرمی سواری خودرو تا حد زیادی کاهش می‌یابد و فرد عطای زیبایی خودرویش را به لقایش می‌بخشد!


علاوه بر مورد بالایی که ذکر گردید، افزایش استهلاک خودرو به خصوص در محور جلو و استهلاک جلوبندی نیز قابل ذکر است. البته این مورد به دلیل اسفالت خیابان‌ها نمود بیشتری دارد. با وجود این موارد، هر روز به شمار افرادی که ارتفاع خودروی خود را کاهش می‌دهند افزوده می‌شود. از دیگر معایب کم کردن بیش از حد ارتفاع خودرو می‌توان به سروصدا افتادن زودتر خودرو، برخورد سنگریزه و مواردی از این قبیل به خودرو و تحت‌فشار بودن سیستم زیربندی و فنربندی خودرو اشاره نمود.


موضوع جالب دیگری که باید به آن اشاره کرد، فروش این خودروها است! از آنجایی که نگارنده کم‌وبیش با بازار خودرو آشنا می‌باشد می‌توان گفت که این خودروها در میان قشر عادی و معمولی، خریدار چندانی نخواهد داشت! شاید بتوانید خودروی خود را به جوانی که دنبال این‌گونه خودروها می‌گردد بفروشید!

البته کم کردن اصولی و استاندارد ارتفاع برای خودرو، مزایایی هم دارد که شامل هدایت‌پذیری و فرمان پذیری بهتر، تعادل بیشتر و… می‌باشد.


در نهایت انتخاب با شماست! ماشین استاندارد را ترجیح می‌دهید یا یک “خزنده “را؟!

البته سعی کنید به این سؤال زمانی جواب دهید که با یک خودروی ارتفاع زده از یک سرعت‌گیر عبور نمی‌کنید یا با این خودرو به مسافرت نمی‌روید! چون مطمئنا بر روی جوابتان تأثیر گذار خواهد بود!

ادامه مطلب

 

مفهوم اعداد روی لاستیک خودرو

 

برای مشاهده توضیحات به ادامه بروید

ادامه مطلب

لرزش فرمان خودرو؛ مشکلات زیروبند و دلایل آن

 
اگر خودروی شما دچار احساس لرزش و فرمان لرزان بود به احتمال فراوان چرخ‌های خودرو شما احتیاج بههم‌ترازی (بالانس) دارند و داشتن یک تراز مطمئن در چرخ‌ها می‌تواند بخش مهمی‌ از هزینه تعمیر و نگهداری وسیله نقلیه شما را کاهش داده و در هزینه و پول شما در دراز مدت صرفه‌جویی کند.

زیروبند هم ترازی لرزش فرمان خودرو

هم‌ترازی چرخ چیست؟
 
 
برای مشاهده  به ادامه مراجعه نمایید

 

برای مشاهده مراحل به ادامه مراجعه نمایید

ادامه مطلب

 

برای مشاهده مراحل به ادامه مراجعه نمایید

ادامه مطلب

آنچه درباره تایر خودرو باید دانست

 

 

 

به ادامه بروید

آنچه درباره تایر خودرو باید دانست

ادامه مطلب

اصول پر کردن باتری خودرو از مایع الکترولیت

 

اموزش در ادامه

ادامه مطلب

آموزش كنترل و عيب يابي ظاهري چراغ هاي خودرو

 

به ادامه بروید

ادامه مطلب

هنگامیکه لامپ چراغ جلوی ماشین پراید (مثلا سمت راست)بسوزد برای رانندگی در شب حتما باید لامپ را تعویض کرد اما اگر تاحالا خودتان اینکار را انجام نداده اید با استفاده از تصاویر زیر به راحتی اینکار را انجام دهید و در وقت و هزینه صرفه جویی نمایید.

 

1-باز کردن هواکش جهت سهولت

 

2-باز کردن حلقه ی لاستیکی پیچی نگهدارنده و هم چنین بیرون آوردن فیش از لامپ-این کار را با دقت انجام دهید تا ضامن نگهدارنده که در داخل قرار دارد موجب شکستن محفظه ی لامپ نشود.

 

 

3-بقیه را در ادامه مطلب مشاهده کنید

 

 

4-....

 

5-.....

 

ادامه مطلب

دانلود کتاب آموزش تعمیر خودرو سواری با فرمت PDF

 

دانلود کتاب آموزش تعمیر خودرو سواری با فرمت PDF

 

دانلود کتاب آموزش تعمیر خودرو

 

از هزینه ی تعمیرات خودروی سواری خود گله دارید ؟ آیا علاقه دارید که خودتان تعمیرات را انجام دهید و هزینه های بالای تعمیرات خودرو را در جیب خود نگه دارید ! ما برای شما امروز دانلود کتاب آموزش تعمیر خودرو را آماده کرده ایم که با استفاده از آن می توانید با کمی دقت و استفاده از تصاویر موجود در کتاب ، خودروی خود را تعمیر کنید و یا اطلاعات بسیار ارزشمندی از تعمیر خودروی خود به دست آورید .

در کتاب آموزش تعمیر خودرو ، مبانی آموزش تعمیرات خودرو به صورت ساده و روان توضیح داده شده ، به شکلی که بدون نیاز به دانش فنی و مکانیکی نیز می توانید مشکلات خودروی خود را حل کنید . شما هم اکنون می توانید  کتاب آموزش تعمیر خودرو سواری را از سایت یاس دانلود دریافت نمایید.

 

نام کتاب :  آموزش تعمیر خودرو سواری

زبان کتاب : فارسی

فرمت کتاب : PDF

توضیحات آموزش :  آموزش کلی تعمیر خودرو های سواری و نحوه باز و بست موتور خودرو

 

 

فرمت فرمت: PDF

حجم حجم: 1 مگا بایت

دانلود دانلود: دانلود آموزش تعمیر خودرو

رمز رمز: www.yasdl.com

طریقه باز کردن داشبورد پراید

با سلام 
طریقه باز کردن داشبورد پراید:

اول بگم واسه باز کردن هر داشبوردی اول سر باطری رو جدا کنین( خیلی مهم )

واسه باز کردن داشبورد پراید اصلا به داخل موتور کاری نداریم شما داخل اتاق که بشینی 3 تا پیچ 6 هست اون جلو پشت شیشه که 2 تا در طرفین که در پوش داره و

یکی پشت قاب ساعت اینها رو باز کن 

2 تا پیچ 6 هست در طرفین داشبورد یعنی شما باید در راننده رو باز کنی و به بغل داشبورد نگاه کنی که اون هم درپوش داره وقابل رویت اون یکی هم دقیقا طرف مقابل

سمت شاگرد بازشون کن

2 تا مهره 6 هست که یکی اون زیر داشبورد کنار اهرم کاپوت که اگه خم بشی کاملا قابل رویته و دیگری دقیقا طرف مقابل باز کن

کنسول وسط که با 6 تا پیچ اهن پیچ یا خودکاری بسته شده رو باز کن (همان قسمت دنده )

حالا 2 تا پیج 6 هست که داشبورد را به پوسته بخاری متصل کرده باز کن ( دقیقا قسمت زیر فندک و زیر سیگاری) باز کن

الان میشه گفت داشبورد به جایی بند نیست و فقط باز کردن اجزایی که میگم لازمه :

فرمان _ قاب فرمان _ دسته راهنما _ کیلومتر _ تو داشبوردی (جلو دست شاگرد ) _ جعبه فیوز 

نکته1 : لازم نیست تلسکوپی فرمان باز شود 

نکته 2: پنل وسط اصلا باز نشود و سیم گیر ها از پایین جدا شود که سیم گیر دریچه تهویه و دریچه های بخاری زیر پای شاگرد قسمت بالا ودرچه مربوط به سرد وگرم سمت راننده بالای پای راست سمت چپ می باشد

حالا نوبت دسته سیم ها است که سمت شاگرد فقط یک سوکت مربوط به شیشه بالابر قسمت وسط دو سوکت مربوط به کلید ac و سیم انتن و قسمت راننده تقریبا 6 سوکت 

روش ریست کردن ارورها پخش سی دی سایپا مدل kt-2900 و تغییر رمز آن

از انجایی که رادیوپخشهای سی دی مدل kt2900
جدیدا وارد بازار شده واین مدلها فاقد ایسی کد میباشند
و برای همکاران ایجاد مشگل نموده این تایپیک ایجاد میشود

همکارانی که دارای این مدل رادیوپخش میباشند توجه نمایند 
همانگونه که گفتم این مدل فاقد ایسی کد میباشد 
وقتی که با eroor مواجعه شد باید رادیوپخش را به برق زده وروشن بگذارید 
نسبت به شماره eroor زمان ماندن در برق تفاوت دارد تا رفع EROOR شده و 0000برسد یعنی کد بخواهد
بر روی درب این مدلها شماره سریالی حک شده مثلا 
ktddcf
 

تعداد صفحات : 4